Bedrijfsuitjes fotografie in Rotterdam

bedrijfsuitje rotterdam
fotografiecursus profielfotograaf rotterdam

Bedrijfsuitje architectuurwandeling inclusief fotografieworkshop in Rotterdam

Wat is er nog leuker dan een ochtend theorie over hoe de camera werkt en wat de beste instellingen zijn om d.m.v een architectuurwandeling stadslandschappen en de architectuur van Rotterdam in beeld te brengen?
Om vervolgens in de middag de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen via een fotowandeling door één van de modernste steden van Nederland met de bijbehorende skylines.
Rotterdam heeft hele onverwachte fotogenieke plekken waar het oude en nieuwe samenkomen die vragen om in een spannende compositie te verbeelden.

Deze stadswandeling is voor iedereen die goed te been is en graag meer van de havenstad wilt zien en ondertussen mooie foto’s van het stedelijk landschap van Rotterdam in beeld wilt brengen.
Alles wat je moet doen is een goed humeur en een camera meenemen om er een mooie dag van te maken.
Meestal beginnen we vanaf het centraal station in Rotterdam om vervolgens ons naar de Wilhelminapier te begeven waar onder andere hotel New York staat omringt door de nieuwste architectuur.

De tocht duurt circa twee uur dit is exclusief de tijd die we besteden aan de fotografie workshop, deze neemt ongeveer drie kwartier in beslag.

Voor u als bedrijf is het natuurlijk mogelijk om een aangepast programma samen te stellen.
Bijvoorbeeld is er ook nog een mogelijkheid om een tocht te maken door de haven met de watertaxi, dit hangt wel af vande hoeveelheid mensen.
Zo kunnen we in overleg een locatie bespreken om de fotografie workshop te geven zoals Hotel New York of het schip de SS Rotterdam, maar bijvoorbeeld het oude verbouwde zwembad Tropicana langs de maas is natuurlijk ook een schitterende plek om dit bedrijfsuitje te beginnen.

Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u contact opnemen via de mail, de telefoon kan natuurlijk ook.

www.bedrijfsuitjesfotografie.nl