fotostudio-010.nl
de fotograaf uit rotterdam

Fotostudio-010.nl
fotografie cursussen en workshops in Rotterdam

Driedaagse basiscursus fotografie
Fotocursus voor beginners

FOTOSTUDIO ROTTERDAM


Driedaagse basiscursus fotografie 2024 of Tweedaagse privé cursus voor beginners


De driedaagse basiscursus fotografie voor beginners.

185 euro per persoon inclusief btw

Data


Dinsdagavond  start 19.30 t/m 22.00 uur

25 juni+2/9 juli 2024

Zaterdagmorgen start 10.30 t/m 13.00 uur

Data zijn nog niet beschikbaar

locatie Hildegardisstraat 8- 3036 NW Rotterdam.


Voor de tweedaagse privécursus graag een berichtje sturen via contact

Data in wederzijds overleg.


Schrijf u nu in ga naar contact


Deze cursus is speciaal voor mensen die na het bestuderen en lezen van de bijgeleverde gebruiksaanwijzing, cameraboekje in verwarring raken van de eindeloze termen en mogelijkheden die hun camera te bieden heeft, welke instelling is de juiste?


Na een heel weekend binnen zitten en met het vol enthousiasme bestuderen en uitproberen van de camera-instellingen/functies leg je de camera gefrustreerd opzij en gebruik je uit pure noodzaak maar de honderd procent automaat.

Zonde natuurlijk want de moderne camera's bieden functies, instellingen die vroeger niet bestonden.


Fotostudio-010 coach je in korte tijd door de belangrijkste instellingen van je camera die nodig zijn om je foto’s naar een hoger niveau te brengen.

Uiteindelijk zijn in bepaalde lichtsituaties maar een paar instellingen echt van belang, met andere woorden het is niet nodig om het saaie en de moeilijk leesbare gebruiksaanwijzing helemaal door te nemen, een cursus is een veel betere optie,Fotostudio-010 is hiervoor de ideale plek.


Het gaat erom in fotografie dat je leert kijken en je bezighoudt met het onderwerp wat je in beeld wil brengen en niet om constant in verwarring en conflict te raken met de bediening van je camera, het gaat uiteindelijk om het resultaat, het perfecte plaatje.


Fotostudio 010 biedt een driedaagse basiscursus aan waarbij dus veel aandacht is voor de belangrijkste instellingen van je camera en het gebruik van licht en compositie.
De cursus is gericht op de praktijk van het fotograferen de laatste les gaan we naar buiten om de instellingen die we geleerd hebben uit te proberen.
We ondernemen dan een photowalk/stadswandeling door de meest fotogenieke plekken van Rotterdam.


Programmaoverzicht van de cursus

Deze cursus kan je ook volgen als  tweedaagse privécursus

Les 1: Fundamentele instellingen van je camera

Tijdens deze eerste les richten we ons op de basisprincipes van fotografie en leggen we de nadruk op de belangrijkste en meest voorkomende instellingen van je camera, zoals ISO, sluitertijd, diafragma en witbalans. Onze ervaren fotograaf zal elke instelling uitleggen en demonstreren hoe je ze effectief en functioneel kunt gebruiken om de perfecte foto te maken.

Les 2: Praktijkgerichte oefeningen

In de tweede les gaan we dieper in op de praktijk van het fotograferen. We zullen enkele oefeningen testjes uitvoeren om de behandelde instellingen/technieken in de praktijk te brengen. Dit omvat de scherptediepte, iso en verschillende compositietechnieken, het spelen met licht etc.
Onze fotograaf zal je hierin begeleiden en feedback geven.

Les 3: Photowalk door Rotterdam De laatste les is een hoogtepunt van de cursus, waarbij we een fotowandeling/photowalk maken door de prachtige stad Rotterdam. Tijdens deze wandeling krijg je de kans om alle geleerde technieken toe te passen, terwijl we enkele van de iconische locaties van de stad verkennen. Onze fotograaf zal aanwezig zijn om advies te geven, vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het maken van prachtige foto's.


Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, deze cursus biedt een uitgelezen kans om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe ideeën op te doen en Rotterdam op een fotografische manier te ervaren. Sluit je aan bij onze cursus en laat je fantasie de vrije loop terwijl we samen de bijzondere plekken van deze fotogenieke stad verkennen.


Voor inschrijvingen ga naar contact


Tweedaagse privécursus


Beste Fotografieliefhebbers,Voor de basiscursus fotografie is er ook als alternatief een tweedaagse privécursus, zie Menu


Voor inschrijving of vragen kunt u een berichtje sturen via contact

De lessen worden gegeven vanuit de fotostudio in de Hildegardisstraat 8 in Rotterdam

basiscursus fotografie rotterdam
driedaagsebasiscursus fotografie rotterdam
basiscursus fotografie rotterdam de cursus voor beginners fotografie rotterdam
boldeagle fotofrafiecursussen rotterdam

http://photonworkshops.nl

Fotostudio-010 is een onderdeel van de beeldfabriek010 en photoworkshops en fotografietraiingen.nl


All images ©Henk Pasman 2024