Fotostudio-010.nl
fotografie en vormgeving cursussen en workshops

Photoshop privélessen op maat voor bedrijf en particulier ook op locatie

Photoshop workshop bedrijven

Creatieve software cursussen

Wil je jouw creativiteit naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van Photoshop met onze uitdagende lessen, zowel op locatie voor bedrijven als voor particuliere klanten. Tijdens de cursus leer je alles over het gebruik van lagen, tekstmogelijkheden, filters en meer. We bieden praktische tips voor het aanleveren aan websiteontwerpers, drukkers vrijstaand maken van afbeeldingen en het optimaliseren van afbeeldingsgrootte.


Onze flexibele aanpak betekent dat we het programma kunnen aanpassen aan jouw specifieke behoeften en vereisten. Of je nu een beginner bent of meer gevorderde technieken wilt leren, wij zorgen ervoor dat de cursus perfect aansluit op jouw niveau.


De kosten zijn slechts €55 per uur per persoon, exclusief btw en reiskosten. Voor groepen kunnen we speciale tarieven aanbieden. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe Photoshop jouw creatieve mogelijkheden kan vergroten!"


Naast onze Photoshop-lessen bieden we ook trainingen aan in andere populaire grafische ontwerpsoftware. Leer de fijne kneepjes van Adobe InDesign en Illustrator om professionele lay-outs en illustraties te maken.


Voor degenen die interesse hebben in websiteontwikkeling, bieden we ook privélessen aan in WordPress. Onze ervaren docenten hebben elk hun eigen specialiteit en zullen je begeleiden bij het verkennen van deze krachtige tools.


Wil je jouw vaardigheden in meerdere gebieden versterken? Plan dan vandaag nog jouw privélessen in en ontdek het volledige potentieel van grafisch ontwerp en webontwikkeling

Voor inschrijving of vragen kunt u een berichtje sturen via contact

boldeagle fotofrafiecursussen rotterdam

http://photonworkshops.nl

Fotostudio-010 is een onderdeel van de beeldfabriek010 en photoworkshops en fotografietraiingen.nl


All images ©Henk Pasman 2024