Fotostudio-010.nl
fotografie en vormgeving cursussen en workshops

Wie zijn wij

Beste bezoeker,


Welkom bij Fotostudio-010, een creatieve samenwerking geleid door Henk Pasman, een specialist in zijn vak als fotograaf en beeldend kunstenaar, samen met zijn gepassioneerde collega's in de wereld van fotografie en vormgeving.


Al geruime tijd delen Henk en zijn team hun kennis en vaardigheden door middel van inspirerende fotografielessen voor zowel individuen als bedrijven. Hun thuisbasis en creatieve broedplaats bevinden zich te midden van de bruisende stad Rotterdam.


Henk Pasman Geboren in Rotterdam.

Opleiding Willem de Kooning Academie in Rotterdam waar hij specialiseerde als graficus(etsen/lithographie/zeefdrukken)en kunstschilder.


Na deze studie is Henk naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag afdeling fotografische vormgeving gegaan waar hij zich ontwikkelde in belichting en studiofotografie en het fotograferen van portretten.


Na deze opleidingen is Henk Pasman gaan werken als fotograaf in Rotterdam., hij werkt voor verschillende opdrachtgevers.

Henk geeft al meer dan 12 jaar verschillende fotografie cursussen bij de SKVR, de Beeldfabriek010 zoals basis en uiteraard studiofotografie voor beginners en gevorderden.

Voor een bepaalde opdrachten zoals bedrijfsuitjes fotografie werkt Henk Pasman samen met zijn ervaren collega
Maria Hylarides zei werkt als zelfstandig ontwerper en heeft ruim 20 jaar ervaring als docent de samenwerking kan zijn op het gebied van profielfoto’s, bedrijfsuitjes of het gebied van lesgegeven in indesign, illustrator etc.
Om een indruk te krijgen van het werk van Henk kunt u zijn website bezoeken
https://pasman-works.nl


Maar Fotostudio-010 is meer dan alleen een plek van leerzame cursussen. Wij geloven in de kracht van beeldvorming en organiseren daarom ook op maat gemaakte bedrijfsuitjes waar fotografie centraal staat. Deze uitjes zijn niet alleen educatief, maar ook verrijkend en verbindend.


Heb je speciale wensen of ideeën op het gebied van fotografie? Wil je een groepsles op maat organiseren of een opwindende fotografieworkshop voor je organisatie of bedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om samen met jou een uniek en memorabel fotografisch avontuur te creëren.


Met vriendelijke groeten,


Het Team van Fotostudio-010.nl

http://photonworkshops.nl

Fotostudio-010 is een onderdeel van de beeldfabriek010 en photoworkshops en fotografietraiingen.nl


All images ©Henk Pasman 2024