portret modelfotografie cursus rotterdam fotostudio-010.nl

Fotostudio-010.nl
fotografie en vormgeving cursussen en workshops

Driedaagse Privécursus Fotografie: Meester in Portretten
Ontwikkel je vaardigheden in portretfotografie  

FOTOSTUDIO ROTTERDAM

fotografieworkshops rotterdam

Duur: 3 lessen van 2,5 uur
Start: voorjaar 2024.
€ 400 (inclusief btw) per persoon
Data in overleg

Voor meer info kunt u ons bereiken via contact 

Schrijf u nu in ga naar contact


Privécursus Fotografie: Meester in Portretten - Drie Avonden/dagen

Wat maakt een foto een goed studioportret?.

Tijdens deze fotografie cursus portretfotografie komt deze vraag zeker aan bod.

Beleef een exclusieve privécursus fotografie, geleid door een ervaren beeldend kunstenaar en fotograaf met een rijke artistieke en technische achtergrond. Deze intensieve cursus vindt plaats over drie avonden in een professioneel uitgeruste fotostudio, waar je de geheimen ontdekt van professionele portretbelichting zoals, high-key en low-key fotografie, met studioflitsers en LED-verlichting.


Avond 1: Basis van Studioverlichting met een Dummy Etalagepop

Begin je ontdekkingsreis in de portretfotografie met een grondige kennismaking met studioverlichting. Door te oefenen met een dummy etalagepop, kun je je aandacht volledig richten op het begrijpen en instellen van je camera en de belichting, zonder de druk van het werken met een echt model. Deze aanpak stelt je in staat om vrij te experimenteren en de effecten van verschillende belichtingsopstellingen te observeren.


Avond 2: High-Key Fotografie/met model

Tijdens de tweede avond duik je in de technieken van high-key fotografie, waarbij je leert hoe je lichte, zachte portretten creëert die overlopen van helderheid en een gevoel van lichtheid uitstralen. We bespreken hoe je de camera- en flitsinstellingen afstemt voor high-key effecten, en hoe je de studioverlichting plaatst om de perfecte balans van licht en schaduw te bereiken.


Avond 3: Low-Key Fotografie met model

De laatste avond is gewijd aan low-key fotografie, waarbij je de kunst van het schrijven met schaduw onder de knie krijgt. Je leert hoe je met hardlicht, dramatische effecten creëert, diepte toevoegt en een krachtige, karaktervol portret genegeerd. Deze sessie biedt boeiende inzichten in het werken met donkere tonen en het benadrukken van vormen en schaduwen door gericht hardlicht.


Gedurende de cursus zullen we ook dieper ingaan op het werken met modellen, van het aansturen tot het kiezen van de juiste poses om je artistieke visie in beeld te brengen. Deze privécursus biedt een mooie kans om in een één op één setting te leren, met persoonlijke feedback en begeleiding van een professionele portretfotograaf.


Deze privécursus is perfect voor cursisten die hun vaardigheden in de portretfotografie willen aanscherpen, verbeteren en leren hoe ze studioverlichting kunnen gebruiken om zowel high-key als low-key portretten met een artistieke uitstraling te creëren. Onder de deskundige begeleiding van onze docent til je je fotografische vaardigheden en kennis naar een hoger niveau.

Voor inschrijvingen, ga naar contact highkey lowkey privé portretcursus fotostudio-010 rotterdam

http://photonworkshops.nl

Fotostudio-010 is een onderdeel van de beeldfabriek010 en photoworkshops en fotografietraiingen.nl


All images ©Henk Pasman 2024

highket lowkey fotografie de belichtingcursus van studio fotostudio-010 rotterdamworkshops fotostudio-010
boldeagle fotofrafiecursussen rotterdam